V&M
Je partner voor boekhouding, tax en meer

Digitalisering

Een digitale boekhouding dankzij V&M?

V&M trekt volop de digitale kaart, omdat die zowel voor jou als voor ons niets dan voordelen biedt. Jij kunt bijvoorbeeld makkelijker documenten delen (geef toe, zo’n schoendoos vol bonnetjes is verre van handig), en dat altijd en overal. Onze tools stroomlijnen de communicatie en geven jou op elk moment een volledig up-to-date overzicht van je dossier. Hier ontdek je de oplossingen waarmee we zoal werken voor een efficiënte en correcte digitale boekhouding

Opleiding en begeleiding

Voor we onze tools aan je voorstellen, willen we benadrukken dat onze digitale werkwijze de persoonlijke aanpak van V&M ondersteunt, en nooit vervangt. Bovendien bieden we je alle hulp die je nodig hebt om je weg te vinden in onze digitale hulpmiddelen, onder meer via persoonlijke gesprekken en seminaries.

Silverfin

Dankzij grafieken en tabellen kom je vaak tot nieuwe inzichten én krijg je een helder overzicht. Daarom werken we met Silverfin, een rapporteringsprogramma dat je boekhouding niet alleen visueel aantrekkelijk voorstelt, maar ons ook toelaat om prognoses en budgetten te maken – samen met jou uiteraard. Opnieuw: je hebt altijd toegang tot je cijfers dankzij dit cloudplatform.

Billtobox

Billtobox is een platform waarop je digitale documenten zoals aankoop- en verkoopfacturen post (via mail, de bijbehorende app of het platform zelf). Je kunt er zelfs verkoopfacturen rechtstreeks mee aanmaken of betalingen mee uitvoeren. Wil je belangrijke documenten bewaren, zoals de statuten van je vennootschap of garantieregelingen, dan kan dat ook op Billtobox. Overal onmiddellijk toegang tot je administratie: check.

CODA

Via CODA komen jouw rekeninguittreksels rechtstreeks in je digitale boekhouding terecht. Dit gebeurt volledig automatisch, dus het enige wat je hoeft te doen, is ons toestemming geven via je bankinstelling. De rest is aan ons!

Webmodules Sodeco

Voor HR & Payroll maken we tot slot gebruik van de Sodeco-webmodules. Die laten jou immers toe om alle data rond nieuwe medewerkers op te laden en om de lonen van je team, afwezigheden en andere HR-zaken door te geven. Je krijgt de loonbrieven voor je werknemers rechtstreeks in je inbox, maar alle sociale documenten die van belang zijn (denk aan fiches of individuele rekeningen) kunnen we op jouw vraag evengoed online zetten.

Yuki

Yuki is een sterk geautomatiseerde online accounting software boordevol handige en gebruiksvriendelijke functionaliteiten om een snelle verwerking en verhoogde controle te garanderen. Dankzij real-time data kan jij je organisatie optimaal sturen en onderbouwde beslissingen nemen..

Penneo

Om processen te stroomlijnen en te versnellen werken we samen met Penneo. Penneo geeft je controle over je documenttransacties en laat je toe documenten digitaal te ondertekeken met Itsme.

Exact Online

Ook Exact Online is een cloudprogramma dat je toelaat om facturen digitaal te uploaden en je boekhouding overal in real time te raadplegen. Niet voor elk type onderneming is dit platform interessant, dus we bespreken met jou wat je van je digitale boekhouding verwacht – en dus of Exact Online daar het beste op aansluit of een andere tool.