Accountancy & tax
Van fiscale aangifte tot fiscale optimalisatie

Tax

De fiscale kalender van de overheid werkt met maanden en kwartalen. Dat ritme houden wij natuurlijk aan – zowel in ons hoofd als in het opvolgingssysteem dat gelinkt is aan ons boekhoudprogramma. Maar daarnaast denken wij in weken, dagen en uren. Want jouw persoonlijke fiscale kalender, met vragen of behoefte aan tussentijds advies, die loopt gewoon continu. En ook dát ritme houden we aan. 

Belastingaangifte

Je personenbelasting of vennootschapsbelasting indienen is een hele klus, maar geen waarover jij je hoofd moet breken. Op basis van handige checklists lever jij ons het nodige aan … en wij doen de rest. Ook de inschatting van de voorafbetalingen mag je aan ons overlaten.

Fiscale optimalisatie

Je mag er uiteraard van uitgaan dat we jouw dossier fiscaal tot in de puntjes in orde maken. Meer nog: je mag erop vertrouwen dat jouw dossier overeenstemt met de best mogelijke fiscale situatie. Ons proactief belastingadvies helpt jou namelijk om interessante opportuniteiten te verkennen en je belastingdruk te verlagen. Zo krijg jij meer ruimte om te doen wat je het beste doet: ondernemen.

Tussentijdse ondersteuning

Niet enkel de eindafsluiting telt. Dat beseffen we bij V&M maar al te goed. Met permanente opvolging, tussentijdse nazichten, rapporten en prognoses vermijden we onaangename verrassingen en garanderen we dat jij op koers blijft.   
Kunnen we jou op het vlak van tax een last van je schouders nemen?
Kom gerust eens langs om te praten over je noden en wensen.