Accountancy & tax
Een loondienst dat écht betrokken is

HR & payroll

Omdat we een boekhoudkantoor zijn, dicht je ons misschien een voorliefde voor cijfers toe. Dat klopt wel degelijk, maar daarnaast beschikken we over de nodige soft skills. Die combinatie maakt van V&M de perfecte payroll- en HR-partner. We zorgen bijvoorbeeld niet alleen voor loonberekeningen, maar komen ook graag mee rond de tafel zitten als je een moeilijk gesprek moet aangaan met een werknemer.

Op maat en persoonlijk

V&M treedt op als loondienst. Bij ons zijn jij en je team geen nummers, maar gezichten die we kennen en waarvoor we tot het uiterste willen gaan. Jouw dossierbeheerder kent je noden, luistert naar je wensen en speelt daarop in. Je mag dus sowieso zeker zijn van een persoonlijke aanpak, maar een volledig op maat uitgewerkt servicepakket behoort evengoed tot de mogelijkheden.

Payrollmanagement

Loonadministratie is een gevoelige kwestie die een stipte, vlotte en discrete afhandeling verdient. Maar dat betekent niet per se dat je er zelf kostbare tijd in hoeft te investeren. Onze experts nemen de loonberekening en -verwerking binnen jouw onderneming graag voor hun rekening, en staan klaar met arbeidsrechtelijk, sociaal en fiscaal advies.

Personeelsdienst

Als jouw onafhankelijke HR-partner zijn we perfect geplaatst om je te ondersteunen bij aanwervingen en uitdiensttredingen, bij de opmaak van arbeidsovereenkomsten en -reglementen én bij strategische personeelsbelissingen. We delen graag onze inzichten in de sterktes en eventuele zwaktes van je personeelsbeleid, waardoor de optimalisatiemogelijkheden ook meteen duidelijk worden.

Zin in een samenwerking?
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. Tot binnenkort?